Πέμπτη, 8 Ιανουαρίου 2015

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ
Η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζεται την Κυριακή  11/1/2015 στις 15:00, στο γήπεδο της ΕΠΣ Ημαθίας στα Παλατίτσια, με την αντίστοιχη ομάδα Αβάντες Χαλκίδας, για την 6η αγωνιστική της Β΄ Εθνικής κατηγορίας, σύμφωνα με το πρόγραμμα της ΕΠΟ.
Διαιτητής του αγώνα ορίσθηκε ο κ. Πανυτσίδης Κων/νος  με βοηθούς την κ. Μπέλτσου Σοφία και την κ. Μπακατάρη Χρυσή  από το σύνδεσμο Κοζάνης. 
Ο  Αγροτικός Αστέρας καλεί  όλο το φίλαθλο κόσμο της Ημαθίας και της γύρω περιοχής για να στηρίξει τις προσπάθειες, της γυναικείας ομάδας, στη Β΄ Εθνική κατηγορία.

ΑΝΔΡΙΚΗ  ΟΜΑΔΑ
Η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα αγωνίζεται, το Σάββατο  10/1/2015 στις 15:00, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, με την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων, για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος, της Α1 ερασιτεχνικής κατηγορίας ΕΠΣ Ημαθίας.
O Αγροτικός Αστέρας καλεί το φίλαθλο κόσμο της Ημαθίας για να στηρίξει τις προσπάθειες, της ανδρικής ομάδας.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Το Σάββατο 10/1/2015 η παιδική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζεται  στις 11:00, στο γήπεδο του Παλαιοχωρίου, με την αντίστοιχη ομάδα του Άρη Παλαιοχωρίου, για την 9η αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος ΕΠΣ Ημαθίας.

ΟΜΑΔΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ
Το Σάββατο 10/1/2015 οι ομάδες της Ακαδημίας (μπαμπίνι, προjunior, junior και προπαιδικό) του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζονται στις 10:30, στο γήπεδο της Επισκοπής Νάουσας, με τις αντίστοιχες ομάδες της ακαδημίας.
Η συγκέντρωση των τμημάτων θα γίνει στις 09:00 το πρωί, στο γήπεδο του Αγροτικού Αστέρα, στην Αγία Βαρβάρα.
Η μετακίνηση των αθλητών θα γίνει με λεωφορείο και η αποστολή θα αναχωρήσει στις 09:15. Δίνεται η δυνατότητα σε όσους γονείς επιθυμούν να συνοδεύσουν την αποστολή.     
Οι μικροί αθλητές να έχουν μαζί τους γκρί στολή του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου