Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου 2015

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣΤην Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015 τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας  του Αγροτικού Αστέρα (μπαμπίνι, προjunior, junior, προπαιδικό και παιδικό), πραγματοποίησαν την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας με την παρουσία των προπονητών των ομάδων, των υπευθύνων της ακαδημίας και των γονέων των μικρών ποδοσφαιριστών, στο κτίριο Πολιτιστικού Συλλόγου στην Αγία Βαρβάρα, με την ευκαιρία της πανήγυρης του Αγίου Τρύφωνα, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στην εκκλησία του χωριού.        
Το φλουρί από τη βασιλόπιτα έτυχε στο κομμάτι της ανδρικής ομάδας του Αγροτικού Αστέρα. Στη συνέχεια μοιράστηκε σε κάθε τμήμα ατομική βασιλόπιτα για κάθε αθλητή και στους τυχερούς του κάθε τμήματος δόθηκαν δώρα από τον υπεύθυνο κ. Κωτσιαντή Σπυρίδων.
Στη συνέχεια ακολούθησε ενημέρωση για τις δραστηριότητες των τμημάτων, καθώς και για τη συμμετοχή ομάδων του Αγροτικού Αστέρα στο τουρνουά των σχολών ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, που πρόκειται να διεξαχθεί από 5 Απριλίου – 8 Απριλίου 2015, σε γήπεδα της Πιερίας.            
 Ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας ευχαριστεί όλους τους γονείς και τα παιδιά για τη συμμετοχή τους και τους εύχεται
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου