Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ
Η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζεται την Κυριακή  8/2/2015 στις 15:00, στο γήπεδο της ΕΠΣ Ημαθίας στα Παλατίτσια, με την αντίστοιχη ομάδα του Μέντεκα Καλαμαριάς, για την 1η αγωνιστική κυπέλου των γυναικείων πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου της Α’ και Β΄ Εθνικής Κατηγορίας, για την αγωνιστική περίοδο 2014 -  2015, σύμφωνα με το πρόγραμμα της ΕΠΟ.
Διαιτητής του αγώνα ορίσθηκε ο κ. Γκαραγκάνης Ιωάννης με βοηθούς τον κ. Κρέτσιμο Χρήστο και τον κ. Σαλτσίδη Γεώργιο από το σύνδεσμο Πιερίας. 
Ο  Αγροτικός Αστέρας καλεί  όλο το φίλαθλο κόσμο της Ημαθίας και της γύρω περιοχής για να στηρίξει τις προσπάθειες, της γυναικείας ομάδας, στη Β΄ Εθνική κατηγορία.

ΑΝΔΡΙΚΗ  ΟΜΑΔΑ
Η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα αγωνίζεται, το Σάββατο  7/2/2015 στις 15:30, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, με την ομάδα του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος, της Α1 ερασιτεχνικής κατηγορίας ΕΠΣ Ημαθίας.
O Αγροτικός Αστέρας καλεί το φίλαθλο κόσμο της Ημαθίας για να στηρίξει τις προσπάθειες, της ανδρικής ομάδας.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Το Σάββατο 7/2/2015 η παιδική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζεται  στις 11:00, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, με την αντίστοιχη ομάδα του Αλιάκμων Νησελίου, για την 13η αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος ΕΠΣ Ημαθίας.

ΟΜΑΔΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ
Το Σάββατο 7/2/2015 οι ομάδες της Ακαδημίας (μπαμπίνι, προjunior, junior και προπαιδικό) του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζονται στις 10:30, στο γήπεδο του Μακροχωρίου, με τις αντίστοιχες ομάδες της ακαδημίας.
Η συγκέντρωση των τμημάτων θα γίνει στις 10:00 το πρωί, στο γήπεδο του Μακροχωρίου.
Οι μικροί αθλητές να έχουν μαζί τους γκρί στολή του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου