Σάββατο, 21 Μαρτίου 2015

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑΠραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 21/3/2015, η αγωνιστική της δεύτερης περιόδου, του πρωταθλήματος ακαδημιών Ν. Ημαθίας – Πέλλας - Πιερίας των τμημάτων υποδομής του Αγροτικού Αστέρα (μπαμπίνο, προjunior, junior και προπαιδικό) με τα αντίστοιχα τμήματα της ακαδημίας του Ηρακλή Έδεσσας,  στο γήπεδο του.   
Οι πολύ καλές καιρικές συνθήκες, βοήθησαν στην άψογη διεξαγωγή των αγώνων.  
Μετά το πρωινό πρόγραμμα των αγωνιστικών υποχρεώσεων, τμήμα αθλητών της ακαδημίας με τον προπονητή Αθανάσιο Παπαστέργιο  και τον υπεύθυνο της ακαδημίας Σπύρο Κωτσιαντή, επισκέφτηκαν την αποστολή του Παναθηναϊκού, στο ξενοδοχείο Αιγές στη Βέροια. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι μικροί ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με πολλούς παίκτες, τον προπονητή κ. Γιάννη Αναστασίου, καθώς και τον πρόεδρο της Π.Α.Ε Παναθηναϊκός κ. Γιάννη Αλαφούζο.
Μετά ακολούθησε συζήτηση των υπευθύνων της ακαδημίας με εκπρόσωπο της Π.Α.Ε Παναθηναϊκός, πάνω σε θέματα λειτουργίας των τμημάτων υποδομής του Αγροτικού Αστέρα, λόγω της συνεργασίας της ακαδημίας του Αγροτικού Αστέρα, με τις σχολές ποδοσφαίρου της Π.Α.Ε Παναθηναϊκός.
Ο Αγροτικός Αστέρας ευχαριστεί όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους καθώς και την Π.Α.Ε Παναθηναϊκός, για τη φιλοξενία της στο ξενοδοχείο Αιγές.   

 


 
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου