Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Από το ΔΣ του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας ανακοινώνεται ότι:

α. Έχουν επιλεγεί ήδη ως προπονητές της αντρικής ομάδας ο Μάριος Κατικαρίδης και της παιδικής ομάδας ο Αλέξης Χαμπάλης, ενώ υπεύθυνος των Ακαδημιών παραμένει ο Θανάσης Παπαστέργιος, που θα επιλέξει στο επόμενο διάστημα τους συνεργάτες του.

β. Πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών της αντρικής ομάδας τη Δευτέρα 27-7-2015 και ώρα 19.00΄ στα γραφεία της ομάδας. Παρακαλούνται όλοι οι ποδοσφαιριστές να είναι παρόντες. Έναρξη προετοιμασίας την Τρίτη 28-7-2015 και ώρα 18.00΄στο γήπεδο. Πρώτος στόχος, αλλά όχι και αυτοσκοπός η επάνοδος της ομάδας στην Α1 Κατηγορία.

γ. Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας θα ανακοινωθεί στο προσεχές διάστημα.

Η Διοίκηση του Σωματείου ευχαριστεί τον προπονητή κ. Σάββα Αβετίδη για την άριστη συνεργασία μας και του εύχεται υγεία προσωπική-οικογενειακή και καλή επιτυχία στο επόμενο βήμα του. Στα δύο (2) χρόνια της συνεργασίας μας ήμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από το ήθος, τη συνέπεια, την εργατικότητα και τη συμπεριφορά του προς όλους. Για μας είναι μεγάλη ευχαρίστηση να συνεργαζόμαστε με ανθρώπους που κοσμούν τον χώρο του αθλητισμού και γενικά την κοινωνία, θα χαρούμε δε να έχουμε την τύχη στο μέλλον να συνδέσουμε και πάλι τις πορείες μας. 

                      ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου