Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2015

ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ Δ.Σ ΑΓΡΟΤΙΚΟΎ ΑΣΤΕΡΑ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ
ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ - ΒΕΡΟΙΑ


 Άρχισε η προετοιμασία του αντρικού τμήματος του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας για το Πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣ Ημαθίας. Υπό τις οδηγίες του Μάριου Κατικαρίδη η ομάδα νέων της περσινής χρονιάς, προπονείται από τις 27 Ιουλίου στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας.
Ενισχυμένη με τους ενήλικες, που συνεχίζουν να μας τιμούν με την παραμονή τους στην ομάδα (Μήτσας, Χειμωνίδης, Μιχαλόπουλος, Καρανίκας, Κουβατσίδης, Κατσαμπελίδης, Χαμπάλης, Σουλιώτης), με την προσθήκη τριών προσδιορισμένων ήδη παιχτών και την επιστροφή των δανεικών του Ιανουαρίου, η ομάδα θα διεκδικήσει ευπρόσωπη παρουσία και ό,τι ήθελε προκύψει και βέβαια δεν θα έχει το ρόλο του κομπάρσου. Σε όσους διατείνονται ότι οι «πιτσιρικάδες» δεν δικαιούνται να διεκδικούν θέση και ρόλο στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα απαντάμε ότι μόνο στην Ελλάδα (όχι όμως στην Αγία Βαρβάρα) οι 15-16ρηδες θεωρούνται μικροί.
 Με την ευκαιρία θυμίζουμε το ανοιχτό γυναικείο τουρνουά, για το οποίο δώσαμε σχετική ανακοίνωση στα ΜΜΕ (κυκλοφόρησαν και αφίσες). Απευθυνόμαστε σε σας ευελπιστώντας στη συνδρομή σας, με την προβολή των δραστηριοτήτων μας. Παρακαλούμε να δημοσιεύσετε, όσο συχνά έχετε τη δυνατότητα, την πρόσκλησή μας προς τα κορίτσια του Νομού.

 Με ειλικρινείς ευχαριστίες και πραγματική εκτίμηση

Αγία Βαρβάρα, 31 Ιουλίου 2015
    ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
   ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου