Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2015

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΝΟΣΠΙΤΩΝΝικήτρια αναδείχθηκε η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, με την αντίστοιχη ομάδα της Ελπίδας Μονόσπιτων, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, το πρωϊ  της Κυριακής 04/10/2015 για τη 2η αγωνιστική του  πρωταθλήματος Α2 ερασιτεχνικής κατηγορίας ΕΠΣ Ημαθίας, με τελικό σκορ 3 – 0.
Στο πρώτο ημίχρονο, οι ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με πολλές ευκαιρίες στις περιοχές τους, με την ομάδα του Αστέρα να βγαίνει μπροστά και στο 5' στο δυνατό σουτ του Χολέβα, από το ύψος της περιοχής, η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Χωλόπουλου. Στο 15' στο ψηλοκρεμαστό σουτ που δοκίμασε ο  Τουλουμτζής από πλάγια θέση , η μπάλα πήγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μυλώση που έκανε έξοδο. Ευκαιριών συνέχεια στο 30' στη σέντρα του Ρηγόπουλου από το ύψος του κόρνερ, πήγε στην πορεία της μπάλας ο Αντωνιάδης και στο απευθείας σουτ που δοκίμασε, η μπάλα πέρασε δίπλα, από αριστερό κάθετο δοκάρι του Χωλόπουλου. Στο 34' δυνατό σουτ του Ρηγόπουλου, έξω από την περιοχή μπλόκαρε σταθερά ο Χωλόπουλος.
Καλή ευκαιρία στο 37' για τους φιλοξενούμενους με πλασέ του Τουλουμτζή, από το ύψος της περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μυλώση. Το προβάδισμα στην αναμέτρηση πήρε η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, στο 43', με εκτέλεση φάουλ του Αντωνιάδη από πλάγια θέση, πήγε στην πορεία της μπάλας ο Κατσαπελίδης και με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 1 – 0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν  πιο απειλητικοί και στο 52' στο δυνατό σουτ του Τρούπκου, από πλάγια θέση,  η μπάλα πέρασε άουτ. Πολύ καλή επιθετική ενέργεια των παικτών του Αστέρα όταν στο 54' έφυγε μόνος στην επίθεση ο Κατσαπελίδης και από πλάγια θέση έδωσε πάσα τον Αντωνιάδη, μέσα στην περιοχή και αυτός με τη σειρά του απέφυγε τους αμυντικούς και με δυνατό σουτ, έκανε το 2 – 0.  
Στην επόμενη φάση στο  57' έφυγε πάλι μόνος στη επίθεση ο Κατσαπελίδης, μετά από λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων και λίγο πριν σουτάρει, πρόλαβε τη μπάλα αμυντικός αλλά αυτή πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του  Χωλόπουλου.
Οι φιλοξενούμενοι πίεζαν συνεχώς και στο 62' στο σουτ του Τρούπκου η μπάλα πέρασε άουτ. Στη συνέχεια στο 70', σέντρα του Τρούπκου μέσα στην περιοχή, πήγε στη πορεία της μπάλας ο Μίλης, άλλα στο σουτ που έκανε η μπάλα πήγε ψηλά, από το οριζόντιο δοκάρι. Παρόλο που η ομάδα του Αστέρα δέχθηκε μεγάλη πίεση βγήκε πάλι στην επίθεση και στο 74' στο δυνατό σουτ του Χολέβα, από πλάγια θέση, έξω από την περιοχή, μπλόκαρε τη μπάλα ο Χωλόπουλος. Στο 79' οι γηπεδούχοι τριπλασίασαν τα τέρματα με καλή επιθετική ενέργεια, όταν κέρδισαν τη μπάλα στο κέντρο και έφυγε μόνος στην αντεπίθεση ο Κατσαπελίδης, την κατάλληλη στιγμή έδωσε πάσα στον Αντωνιάδη που βρισκόταν στην περιοχή των φιλοξενουμένων και αυτός με τη σειρά του πλάσαρε το Χωλόπουλο, γράφοντας το 3 – 0, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.
Η απόδοση της ομάδας ήταν πολύ καλή με καλή κυκλοφορία της μπάλας. Αξίζει να σημειωθεί το νεανικό σύνολο που υπάρχει στον Αστέρα και η συμμετοχή αθλητών που προωθήθηκαν από το παιδικό τμήμα. Αγωνίστηκε ο Παυλίτσας στο πρώτο του παιχνίδι στην ερασιτεχνική κατηγορία.   

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Μάριος Κατικαρίδης): Μυλώσης, Χειμωνίδης, Χαρίσης (λτρ. 24' Κατσαπελίδης), Κουβατσίδης, Σερασκιέρης, Χολέβας, Δήμου, Τσαουσίδης (λτρ. 77' Χαλβατζής), Ρηγόπουλος, Αντωνιάδης (87' Παυλίτσας), Παρασκευάιδης.

ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΝΟΣΠΙΤΩΝ (Άγγελος Μίλης): Χωλόπουλος, Χατζηθεοδώρου (86' Ταρασίδης), Λουμπουρδής, Τουλουμτζής, Μπουρδάνος, Λίγγος (60' Μίλης), Νούσης, Τρούπκος, Παυλίδης Ι., Παυλίδης Ν. (46' Φίλιεβ),  Αγγελίδης.

Διαιτητής του αγώνα κ. Γαβράς Γ. με βοηθούς κ. Μπακάλη Θ. και Μοσχολιό Ζ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου