Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ


ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ

Η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζεται την Κυριακή 22/11/2015, στις 15:00, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, με την ομάδα Λάρισα ΑΕΛ 1964, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β´ Εθνικής Γυναικών, σύμφωνα με το πρόγραμμα της ΕΠΟ.
Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε η κ. Αμανατίδου Σωτηρία με βοηθούς τον κ. Μπλάντα Παναγιώτη και την κ. Μυλωνάκη Κωνσταντίνα, από την ΕΠΣ Κοζάνης.

ΑΝΔΡΙΚΗ  ΟΜΑΔΑ

Η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζεται την Κυριακή 22/11/2015, στις 10:30, στο γήπεδο ΔΑΚ Βέροιας με την ομάδα Ακαδημίας Βέροιας, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α2 κατηγορίας ΕΠΣ Ημαθίας.

ΟΜΑΔΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Το Σάββατο 21/11/2015 οι ομάδες της Ακαδημίας (μπαμπίνι, προjuniorjunior και προπαιδικό) του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζονται στις 10:30, στο γήπεδο του Μακροχωρίου με τις αντίστοιχες ομάδες της ακαδημίας.

Η συγκέντρωση των τμημάτων θα γίνει στις 10:00 το πρωί, στο γήπεδο του Μακροχωρίου και η μετακίνηση των αθλητών θα γίνει με ιδία μέσα.

Οι μικροί αθλητές να έχουν μαζί τους πράσινη στολή.

Ο Αγροτικός Αστέρας καλεί το φίλαθλο κόσμο του Ν. Ημαθίας  και της γύρω περιοχής, για να βοηθήσει στις προσπάθειες των ομάδων, που αγωνίζονται το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου