Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2015

ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΤην αποστολή της ομάδας του Παναθηναϊκού υποδέχθηκαν οι πιτσιρικάδες των τμημάτων υποδομής του Αγροτικού Αστέρα με τον υπεύθυνο της ακαδημίας Αθανάσιο Παπαστέργιο,  στο ξενοδοχείο Αιγές Μέλαθρον στη Βέροια, το βράδυ του Σαββάτου 5/12/2015. Η ομάδα του Παναθηναϊκού αγωνίζεται το απόγευμα της Κυριακής με την αντίστοιχη ομάδα της Βέροιας στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.   

Η ακαδημία του Αγροτικού Αστέρα έχει ενταχθεί εδώ και 2 χρόνια στο δίκτυο των σχολών της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός και μετέχει ενεργά σε όλες τις εκδηλώσεις του δικτύου με τη συμμετοχή σε τουρνουά , αξιολογήσεις παικτών καθώς και επιμόρφωση των προπονητών.  

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης των μικρών αθλητών στο ξενοδοχείο  είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές, για να φωτογραφηθούν μαζί τους και να πάρουν αυτόγραφα.

Ο πρόεδρος της ομάδας Σπύρος Κωτσιαντής επέδωσε αναμνηστικά και δώρα στον Τεχνικό Διευθυντή της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός κ. Λεωνίδα Βόκολο καθώς και στον ποδοσφαιριστή Τάσο Λαγό. 

Ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας ευχαριστεί τα παιδιά των τμημάτων υποδομής, για την παρουσία τους. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου