Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2016

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ
Μετατέθηκε η 8η αγωνιστική για την Κυριακή 6/3/2016. 
Η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζεται την Κυριακή 7/2/2016, στις 15:00, στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής Βόλου,  με την ομάδα του Μαγνησιακού, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β´ Εθνικής Γυναικών, σύμφωνα με το πρόγραμμα της ΕΠΟ.
Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε o κ. Ντελέζος Ιωάννης με βοηθούς τον κ. Νάκα Χρήστο και τον κ. Παραφέστα Δημήτριο, από την ΕΠΣ Λάρισας.


ΑΝΔΡΙΚΗ  ΟΜΑΔΑ
Η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζεται την Κυριακή 7/2/2016, στις 15:30, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας με την αντίστοιχη ομάδα του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α2 κατηγορίας ΕΠΣ Ημαθίας.

ΟΜΑΔΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ
Το Σάββατο 6/2/2016 οι ομάδες της Ακαδημίας προπαιδικό, τζούνιορ, προτζούνιορ και μπαμπίνο του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζονται στις 10:30, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, με τις αντίστοιχες ομάδες της ακαδημίας Α.Σ Κολινδρού .
Η συγκέντρωση των τμημάτων  θα γίνει στις 10:00 το πρωί, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας.
Οι μικροί αθλητές να έχουν μαζί τους πράσινη στολή καθώς και στολή αγώνα.


Ο Αγροτικός Αστέρας καλεί το φίλαθλο κόσμο του Ν. Ημαθίας  και της γύρω περιοχής, για να βοηθήσει στις προσπάθειες των ομάδων, που αγωνίζονται το προσεχές Σαββατοκύριακο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου