Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ


ΑΝΔΡΙΚΗ  ΟΜΑΔΑ

Η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζεται την Κυριακή 27/3/2016, στις 16:30, στο γήπεδο της Ραχιάς με την αντίστοιχη ομάδα Α.Ε Ποντίων, για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α2 κατηγορίας ΕΠΣ Ημαθίας.

ΟΜΑΔΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Το Σάββατο 26/3/2016 οι ομάδες της Ακαδημίας (μπαμπίνο, προjunior, junior και προπαιδικό) του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζονται στις 10:30, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, με τις αντίστοιχες ομάδες της ακαδημίας του Ορφέα Ελευθερούπολης Καβάλας που ανήκει και αυτή στο δίκτυο των Σχολών του Παναθηναϊκού.
Η συγκέντρωση των τμημάτων θα γίνει 10:00 το πρωί στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρα . 
Οι μικροί αθλητές να έχουν μαζί τους πράσινη στολή καθώς και στολή αγώνα.
Η ακαδημία του Αγροτικού Αστέρα έχει ενταχθεί εδώ και 2 χρόνια στο δίκτυο των σχολών της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός και μετέχει ενεργά σε όλες τις εκδηλώσεις του δικτύου με τη συμμετοχή σε τουρνουά , αξιολογήσεις παικτών καθώς και επιμόρφωση των προπονητών.
Ο φιλικός αγώνας του επόμενου Σαββάτου είναι στο πρόγραμμα των αξιολογήσεων των παικτών και της ακαδημίας και γι’ αυτό το λόγο θα παραβρεθεί για να παρακολουθήσει όλους τους αγώνες των τμημάτων ο σκάουτερ του Παναθηναϊκού Γιώργος Καφφές. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει συνάντηση με τους υπευθύνους και τους προπονητές της ακαδημίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου