Σάββατο, 26 Μαρτίου 2016

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ – ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣΜε σύμμαχο τις πολύ καλές καιρικές συνθήκες και τη μεγάλη συμμετοχή των παιδιών, ολοκληρώθηκαν με ευτυχία οι φιλικοί αγώνες ποδοσφαίρου, των τμημάτων υποδομής του Αγροτικού Αστέρα με τα αντίστοιχα τμήματα του Ορφέα Ελευθερούπολης, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, το Σάββατο 26 Μαρτίου 2016. Με την ευκαιρία του φιλικού αγώνα αξιολογήθηκε η ακαδημία του Αγροτικού Αστέρα από εκπρόσωπο του δικτύου των σχολών του Παναθηναϊκού κ. Γιώργο Καφφέ.
Η ακαδημία του Αγροτικού Αστέρα έχει ενταχθεί εδώ και 2 χρόνια στο δίκτυο των σχολών της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός και μετέχει ενεργά σε όλες τις εκδηλώσεις του δικτύου με τη συμμετοχή σε τουρνουά, αξιολογήσεις παικτών καθώς και επιμόρφωση των προπονητών.
Μετά την λήξη των αγώνων αποδόθηκε αναμνηστικό τρόπαιο από τον τεχνικό υπεύθυνο Αθανάσιο Παπαστέργιο στον αντίστοιχο υπεύθυνο του Ορφέα Ελευθερούπολης Χρόνη Αραμπατζή.
Στη συνέχεια ακολούθησε συνάντηση του κ. Καφφέ με τον πρόεδρο του Αγροτικού Αστέρα Σπύρο Κωτσιαντή τον εκπρόσωπο της ακαδημίας Ιωάννη Τσιάτση και τον τεχνικό υπεύθυνο – προπονητή  Αθανάσιο Παπαστέργιο, για ενημέρωση σχετικά με την εικόνα των τμημάτων του Αγροτικού Αστέρα καθώς και επίλυση διαφόρων ζητημάτων σχετικά με τη λειτουργία των σχολών του δικτύου των σχολών του Παναθηναϊκού.             
Ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας ευχαριστεί τα παιδιά των δυο ακαδημιών για τη συμμετοχή τους καθώς και για την άψογη συμπεριφορά που επέδειξαν σε αυτή τη μεγάλη εκδήλωση.
Επόμενη σημαντική εκδήλωση του δικτύου των σχολών του Παναθηναϊκού είναι το 4ήμερο τουρνουά στη Λεπτοκαρυά Πιερίας, με τη συμμετοχή όλων των ομάδων του δικτύου στη Βόρεια Ελλάδα, από 24 Απρ 2016  έως 27 Απρ 2016.


 

 

 
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου