Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ “OPEN DAY PASS”
Έλα και εσύ να γνωρίσεις από κοντά τις Σχολές Ποδοσφαίρου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.Το Σάββατο 17/09, από τις 10.00 το πρωί έως τις 12.00 το μεσημέρι,  θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε ολόκληρη την Ελλάδα το ανοιχτό πρόγραμμα επισκέψεων για το κοινό με τίτλο OPEN DAY PASS”.
Στόχος είναι η σφαιρική ενημέρωση γονέων και παιδιών για το προπονητικό πρόγραμμα αλλά και για τα οφέλη που προσφέρει σε κάθε παιδί σε πολλαπλά επίπεδα, και τέλος, η διαπροσωπική γνωριμία με τους υπευθύνους των προγραμμάτων.
Έτσι, μικροί και μεγάλοι με τα παιδία τους ηλικίας 5 έως 15 ετών, έχουν την ευκαιρία να  επισκεφτούν μια από τις 48 Σχολές Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού που βρίσκεται στην Αγία Βαρβάρα και να παρακολουθήσουν ένα πλήρες, ενημερωτικό, πρόγραμμα για την σεζόν 2016/17 που περιλαμβάνει: 
Παρουσίαση βασικών αρχών της φιλοσοφίας των Σχολών του Παναθηναϊκού. 
Ξενάγηση στις εγκαταστάσεις και στους χώρους προπόνησης.
Παρουσίαση βασικών σημείων προπονητικού προγράμματος 2016/17. Γνωριμία με πιστοποιημένους προπονητές. 
Ενημέρωση για τις επιπρόσθετες παροχές προγράμματος (ασφαλιστική & οδοντιατρική κάλυψη, σετ προπόνησης, πλήρες αθλητικό πακέτο ρουχισμού). 
Ενημέρωση για τις ετήσιες δράσεις και εκδηλώσεις του δικτύου (τουρνουά ποδοσφαίρου, διεξαγωγή σεμιναρίων και κατασκηνώσεων-camps, παρακολούθηση αγώνα της ομάδας του Παναθηναϊκού, ξενάγηση στο προπονητικό κέντρο της ομάδας,  διατροφικές συμβουλές - ψυχολογική υποστήριξη, τεστ αξιολόγησης ικανοτήτων και αθλητικών επιδόσεων).
Οι  «Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού» λειτουργούν υπό την αιγίδα και με την πιστοποίηση της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και με την γενική εποπτεία του Διευθυντή Ποδοσφαίρου Gilberto Silva.
Οι εγγραφές για τη σεζόν 2016/17 διαρκούν έως τις 25 Σεπτεμβρίου και αφορούν αγόρια και κορίτσια από 5 έως 15 ετών.
 
Πληροφορίες για το OPEN DAY PASS”:
§  Ώρες υποδοχής για το κοινό: από τις 10.00 το πρωί έως τις 12.00 το μεσημέρι στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας.
§  Μπορείτε να δείτε τον Χάρτη με το Δίκτυο των Σχολών και τα στοιχεία επικοινωνίας στο http://www.pao.gr/akadimies/soccer-schools
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου