Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣΟλοκληρώθηκε  η 6η αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος ΕΠΣ Ημαθίας το πρωί του Σαββάτου 12/11/2016. Ο Αγροτικός Αστέρας αγωνίστηκε εκτός έδρας, με την αντίστοιχη ομάδα του Μακεδόνα Βέροιας, στο γήπεδο του Λαζοχωρίου και  ηττήθηκε με 3 – 2.
Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Αθανάσιου Δεδίνη μπήκαν καλά στην αναμέτρηση και προηγήθηκαν στο 8’ λεπτό με καλό σουτ μέσα από την περιοχή ενώ μέχρι το 20’ έχασαν πολλές καλές ευκαιρίες στην αντίπαλη περιοχή.
Στη συνέχεια η ομάδα του Αστέρα έδωσε χώρο στους γηπεδούχους που κατάφεραν να πετύχουν 2 τέρματα με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής, μετά από αδράνεια της άμυνας. Από την εξέλιξη αυτή οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και ισοφάρισαν την αναμέτρηση με καλό σουτ μέσα από την περιοχή. Το 2 – 2 παρέμεινε με τη λήξη του ημιχρόνου.    
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αγροτικός Αστέρας ξεκίνησε καλά είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασε πολλές ευκαιρίες για να προηγηθεί και λίγο πριν τη λήξη του αγώνα σε μια αντεπίθεση των γηπεδούχων έμεινε πίσω στο σκορ με πλάσε, από το ύψος της μικρής περιοχής.  
Παρόλο που οι φιλοξενούμενοι έμειναν πίσω στο σκορ, πίεσαν περισσότερο για την ισοφάριση, έχασαν πάλι καλές ευκαιρίες, αλλά η μπάλα δεν πήγαινε στα δίχτυα και ο αγώνας έληξε που βρήκε νικητή τη γηπεδούχο ομάδα με 3 – 2.
Η απόδοση της παιδικής ομάδας του Αγροτικού Αστέρα ήταν πολύ καλή κυρίως στο πρώτο μισό του 1ου ημιχρόνου και στο πρώτο μισό του 2ου ημιχρόνου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Ζαχαριάδης Α.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου