Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑΗ γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζεται την Κυριακή 27/11/2016 στις 11:00, στο γήπεδο Αγίας Βαρβάρας, με την αντίστοιχη ομάδα Άγιος Νέστωρ Καρδίτσας, για την 1η αγωνιστική του γυναικείου πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, σύμφωνα με το πρόγραμμα της ΕΠΟ.  ΑΝΔΡΙΚΗ  ΟΜΑΔΑΗ ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζεται την Κυριακή 27/11/2016 στις 15:00, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, με την αντίστοιχη ομάδα Ελπίδα Μονόσπιτων, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α2 κατηγορίας ΕΠΣ Ημαθίας.ΟΜΑΔΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣΠαιδικό τμήμαΔεν έχει προγραμματισμένο αγώνα


Τμήματα Υποδομής

Το Σάββατο 26/11/2016 τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας (προπαιδικό, τζούνιορ, προτζούνιορ) του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζονται στις 10:30, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας με τα αντίστοιχα τμήματα της Επισκοπής Νάουσας .

Η συγκέντρωση θα γίνει 09:45 το πρωί στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας.

Οι μικροί αθλητές να έχουν μαζί τους πράσινη στολή καθώς και στολή αγώνα.Ο Αγροτικός Αστέρας καλεί το φίλαθλο κόσμο του Ν. Ημαθίας  και της γύρω περιοχής, για να βοηθήσει στις προσπάθειες των ομάδων, που αγωνίζονται το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου