Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ


ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ
Η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζεται την Κυριακή 22/1/2017 στις 15:00, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, με την αντίστοιχη ομάδα Νεφέλες Κατερίνης, για την 5η αγωνιστική του γυναικείου πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, σύμφωνα με το πρόγραμμα της ΕΠΟ.  
Διαιτητής του αγώνα ορίσθηκε ο κ. Σουλίδης Διονύσης με βοηθούς την κ. Φραντζοπούλου Αικατερίνη και τον κ. Πραχάλη Κων/νο, από την ΕΠΣ Κοζάνης.  

ΑΝΔΡΙΚΗ  ΟΜΑΔΑ
Η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζεται το Σάββατο 21/1/2017 στις 15:00, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, με την αντίστοιχη ομάδα του Α.Σ Πατρίδας για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α2 κατηγορίας ΕΠΣ Ημαθίας. 
Διαιτητής του αγώνα ορίσθηκε ο κ. Νατσιούρας Αντώνιος με βοηθούς τον κ. Ιορδανόπουλο Κων/νο και κ. Χατζαρίδη Ευθύμιο.

ΟΜΑΔΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Το Σάββατο 21/1/2017 τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας (παιδικό, προπαιδικό, τζούνιορ, προτζούνιορ) του Αγροτικού Αστέρα, δεν έχουν προγραμματισμένο αγώνα, λόγω των καιρικών συνθηκών και θα πραγματοποιηθεί προπόνηση.

Η συγκέντρωση θα γίνει 09:45 το πρωί στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας.

Ο Αγροτικός Αστέρας καλεί το φίλαθλο κόσμο του Ν. Ημαθίας  και της γύρω περιοχής, για να βοηθήσει στις προσπάθειες των ομάδων, που αγωνίζονται το προσεχές Σαββατοκύριακο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου