Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ (SKILLS TOURNAMENT)
Περισσότεροι από 100 επίλεκτοι ποδοσφαιριστές από όλη την Ελλάδα θα προπονηθούν και θα αξιολογηθούν στη Λεωφόρο στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης» το Σαββατοκύριακο 4 & 5 Φεβρουαρίου κατά τη διάρκεια του Προγράμματος Αξιολόγησης  των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού.

Θα ταξιδέψουν παιδιά από Σχολές από όλη την Ελλάδα, της ηλικιακής  κατηγορίας 2004 και 2005, για να προπονηθούν υπό τις οδηγίες του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Τάκη Φύσσα και των συνεργατών του.

Από τα τμήματα υποδομής του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας που ανήκουν στο Δίκτυο των Σχολών του Παναθηναϊκού, θα συμμετέχουν  2 αθλητές ηλικιακής  κατηγορίας 2005 .   

Οι αξιολογήσεις αυτές περιλαμβάνουν δυναμικά τεστ μέσω προπονητικού προγράμματος από τους προπονητές των τμημάτων υποδομής του Παναθηναϊκού.   

Οι υπεύθυνοι των Σχολών Ποδοσφαίρου, με τους προπονητές και τους γονείς των παιδιών που θα βρεθούν στο «Απόστολος Νικολαΐδης», θα τύχουν καλωσορίσματος από μέλη του Παναθηναϊκού και τον Πρόεδρο των Σχολών κ. Βασίλη Κωνσταντίνου.
Η Διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα εύχεται στους 2 μικρούς ποδοσφαιριστές καλή επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου