Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ
Η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζεται την Κυριακή 5/3/2017 στις 15:00, στο γήπεδο της Τσαριτσάνης με την αντίστοιχη ομάδα Ολυμπιώτισσες Ελασσόνας,  για την 8η αγωνιστική του γυναικείου πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, σύμφωνα με το πρόγραμμα της ΕΠΟ.
Διαιτητής του αγώνα ορίσθηκε ο κ. Τασιόπουλος Γεώργιος με βοηθούς την κ. Διαμαντάρα Ηλιάννα και τον κ. Μπαρτζιαλή Ιωάννη από την ΕΠΣ Θεσσαλίας.

ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα αγωνίζεται την Κυριακή, 5/3/2017, στις 15:30 στο γήπεδο της Παναγιωπούλας, με την αντίστοιχη ομάδα του Αριστοτέλη Νάουσας, για την 19η αγωνιστική της Α2 ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας.

ΟΜΑΔΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Παιδικό τμήμα

Το Σάββατο 4/3/2017 το παιδικό τμήμα του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζεται στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου , στις 11:00, με το αντίστοιχο  τμήμα του Ολυμπιακού Νάουσας, για την 1η αγωνιστική playoff του παιδικού πρωταθλήματος.
Η συγκέντρωση των παικτών θα γίνει στις 09:30 το πρωί στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας και η μετακίνηση τους θα γίνει με ιδία μέσα.

Τμήματα Υποδομής

Το Σάββατο 4/3/2107 τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας (προπαιδικό, τζούνιορ, προτζούνιορ) του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζονται στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, στις 10:30, με τα αντίστοιχα τμήματα του Κοπανού.
Η συγκέντρωση θα γίνει 09:45 το πρωί στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας.
Οι μικροί αθλητές να έχουν μαζί τους πράσινη στολή ή στολή αγώνα.

Ο Αγροτικός Αστέρας καλεί το φίλαθλο κόσμο του Ν. Ημαθίας  και της γύρω περιοχής, για να βοηθήσει στις προσπάθειες των ομάδων, που αγωνίζονται το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου