Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017

ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Θετική η πρώτη εντύπωση της φιλικής αναμέτρησης στην Καστοριά για την γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, με την αντίστοιχη ομάδα, το απόγευμα της Κυριακής 10/9/2017.
Τα κορίτσια του Γιάννη Γιάννου δε συνάντησαν ιδιαίτερη δυσκολία και από την αρχή του αγώνα παρουσίασαν πολύ καλή εικόνα, απέναντι στη νεοσύστατη ομάδα της Καστορίας που αξίζει να σημειωθεί ότι βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο.
Το ημίχρονο κινήθηκε σε χαμηλό ρυθμό με το σκορ να βρίσκεται στο 0 - 1 με τέρμα της Παπαδοπούλου. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ίδιο ρυθμό και οι γηπεδούχες ισοφάρισαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Μετά την ισοφάριση η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα ανέβασε στροφές και οι αλλαγές που έγιναν έδωσαν άλλο ρυθμό με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται  σε 1 - 5, με δυο γκολ ακόμη της Παπαδοπούλου, ένα όμορφο γκολ σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου της Κιουτάχιαλη και ένα τέρμα της Μπαξεβάνου.
Πολύ καλή η παρουσία των μικρών κοριτσιών του Αγροτικού Αστέρα με την Μπαξεβάνου και Δεληγιαννίδου στην επίθεση καθώς και των νέων μικρών κοριτσιών  την τερματοφύλακα Τσεχελίδου Μ. , Τσιοχάρη  Μ. που αγωνίστηκε στα χάφ. Οι δυο τελευταίες πρόκειται να εκδώσουν δελτίο και είναι προσωπική επιλογή του προπονητή της γυναικείας ομάδας. 
Από τον Αγροτικό Αστέρα αγωνίστηκαν  οι :

Τσεχελίδου Μ.,Στρίμπα, Φεϊμ, Μπαξεβάνου, Κιουτάχιαλη, Μουρατίδου, Παπαδοπούλου, Ντούσκα , Δεληγιαννίδου , Τσούκα Γ., Τσεχελίδου Δ., Καλαϊτζογλου, Κανδύλη, Τσούκα Θ, Τελχαλλάρι, Τσιοχάρη, Σακαλή, Χορμόβα.

Από την Καστοριά αγωνίστηκαν οι: Δημητριάδου, Γκάνα, Πάντου, Τζανοπούλου, Σαββοπούλου, Μάρκου, Μουρτσέκα, Δρακάκη, Τάσιου, Γκόγκου, Τζιάρα, Αμαραντίδου, Τσιούκρα, Κυριζάκη, Χριστοπούλου, Τζαχαλή, Κουζίνα Μ. Παραρά, Κουζίνα Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου