Κυριακή, 8 Οκτωβρίου 2017

ΕΘΝΙΚΟΣ ΡΑΧΗΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2 ερασιτεχνικής κατηγορίας, στον εκτός έδρας αγώνα με την ομάδα του Εθνικού Ράχης, το απόγευμα  της Κυριακής 8/10/2017, με τελικό σκορ 0 – 2.
Η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα μπήκε πολύ καλά στην αναμέτρηση είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με πολλές φάσεις στην αντίπαλη περιοχή και δεν έδωσε δικαίωμα στη γηπεδούχο ομάδα.
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πίεσαν αρκετά την ομάδα του Εθνικού αλλά το δυνατό παιχνίδι με τα σκληρά μαρκαρίσματα δεν είχε κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Η λύση για την ομάδα του Αστέρα δόθηκε στο 38', με εξαιρετικό γέμισμα του Φωτιάδη στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων με αποδέκτη το  Ρηγόπουλο, κατέβασε τη μπάλα στην περιοχή και με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Συμπεθέρη, γράφοντας το 0 – 1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πάλι με τον ίδιο ρυθμό με πρωτοβουλία και καλή κυκλοφορία της μπάλας για τους φιλοξενούμενους που βρίσκονταν μπροστά στο σκορ. Η φάση που έκρινε την αναμέτρηση έγινε 75'  σε ανατροπή του Χατζή που πήγε να πάρει κεφαλιά σε κενή εστία αλλά τον χτύπησε από πίσω στο κεφάλι, με το πόδι αμυντικός του Εθνικού και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι.  Το εκτέλεσε εύστοχα  ο Φωτιάδης και έκανε το 0 – 2, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. 
Η απόδοση της ομάδας ήταν πολύ καλή, με καλή κυκλοφορία της μπάλας και διαχειρίστηκε πολύ καλά ένα δυνατό αγώνα.  

ΕΘΝΙΚΟΣ ΡΑΧΗΣ (Πρόδρομος Γκίτσιος): Συμπεθέρης, Τσολαίδης, Λαζαριώτης (63' Γκίτσιος), Σιδηρόπουλος, Κάμινας, Ορφανίδης, Καλπακίδης, Πετράκης, Λάμπρου (54' Δεληγιώργης), Λαπατούρας (80' Τσαπρατζής),  Σαρόγλου.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Μουρτζίλας): Μήτσας, Κιατικίδης, Πουλιόπουλος, Ρηγόπουλος (92' Βελιάδης), Κουβατσίδης,  Χατζηνικολάου, Χατζής, Σουλιώτης (81' Χρυσόπουλος),  Σερασκιέρης, Καρύδας (67' Δήμου), Φωτιάδης (87' Εμμανουηλίδης).


Διαιτητής του αγώνα ο κ. Δεβετζίδης Ι. με βοηθούς τον κ. Μπακάλη Θ. και κ. Τότσκα Δ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου