Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2017

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - M. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ

Ολοκληρώθηκε  η 1η αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος ΕΠΣ Ημαθίας το πρωί του Σαββάτου 14/10/2017 και ο Αγροτικός Αστέρας αγωνίστηκε με την αντίστοιχη ομάδα του M. Αλέξανδρου Αγ. Μαρίνας, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας και  νίκησε με 7 – 0.
Η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα μπήκε πολύ καλά στην αναμέτρηση είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με πολλές φάσεις στην αντίπαλη περιοχή και δεν έδωσε δικαίωμα στη φιλοξενούμενη ομάδα.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Κώστα Μουρτζίλα πίεσε αρκετά την ομάδα της Αγ. Μαρίνας και κατάφερε να πετύχει τέσσερα τέρματα, κλείνοντας το ημίχρονο με 4 – 0.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πάλι με τον ίδιο ρυθμό με πρωτοβουλία και καλή κυκλοφορία της μπάλας για την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα. Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε σε συνδυασμό με τις αλλαγές που πραγματοποίησε ο Κώστας Μουρτζίλας, αλλά και πάλι οι επιθετικοί του Αστέρα βρήκαν δίχτυα και πέτυχαν άλλα τρία τέρματα, κλείνοντας την αναμέτρηση με 7 – 0.
Η απόδοση της παιδικής ομάδας του Αγροτικού Αστέρα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος ήταν πολύ καλή και διαχειρίστηκε πολύ καλά την αναμέτρηση.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Μπακάλης Θ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου