Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΕΠ ΒΕΡΟΙΑΣ

Ολοκληρώθηκε  η 4η αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος ΕΠΣ Ημαθίας το πρωί του Σαββάτου 11/11/2017 και ο Αγροτικός Αστέρας αγωνίστηκε με την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΠ Βέροιας, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας και  νίκησε με 4 - 1. 
Η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα μπήκε πολύ καλά στην αναμέτρηση είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με πολλές φάσεις στην αντίπαλη περιοχή, παρά τη δυσκολία που υπήρχε από το βαρύ αγωνιστικό χώρο.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Κώστα Μουρτζίλα πίεσε αρκετά την ομάδα των Ποντίων, αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ, όταν οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την αδράνεια της άμυνας του Αστέρα. Στη συνέχεια οι παίκτες του Αγροτικού Αστέρα ανέβασαν στροφές, κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή  και να πετύχουν συνολικά  άλλα δυο τέρματα, κλείνοντας το ημίχρονο με 3 – 1.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πάλι με τον ίδιο ρυθμό με πρωτοβουλία και καλή κυκλοφορία της μπάλας για την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα. Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε σε συνδυασμό με τις αλλαγές που πραγματοποίησε ο Κώστας Μουρτζίλας, αλλά πάλι οι επιθετικοί του Αστέρα βρήκαν δίχτυα και πέτυχαν άλλο ένα τέρμα καθώς βρήκαν το οριζόντιο δοκάρι άλλες δυο φορές , κλείνοντας την αναμέτρηση με 4 – 1.
Η απόδοση της παιδικής ομάδας του Αγροτικού Αστέρα ήταν πολύ καλή και διαχειρίστηκε πολύ καλά την αναμέτρηση σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Νησελίτης Αθ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου