Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2018

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Tην  Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018 η Διοίκηση με όλα τα τμήματα του Αγροτικού Αστέρα, Γυναικείο, Ανδρικό, παιδικό, προπαιδικό, junior και μπαμπίνο πραγματοποίησαν σε οικογενειακό κλίμα την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου Αγίας Βαρβάρας. Την κοπή πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα Ταραλάς Αθανάσιος με την παρουσία του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας κ. Σπύρου Κωτσιαντή και υπευθύνου των τμημάτων της ακαδημίας, του τεχνικού διευθυντή Κων/νου Πουλασουχίδη, του τεχνικού υπεύθυνου της ακαδημίας Κων/νου Μουρτζίλα και των προπονητών Γιάννη Γιάννου, Ιωάννη Σουλιώτη, Αθανάσιο Γιάννο, Μαρία Στρίμπα και γονέων των μικρών ποδοσφαιριστών.       
Ακολούθησαν ευχές και ενημέρωση από τον τεχνικό διευθυντή του Αγροτικού Αστέρα Κων/νο Πουλασουχίδη  για τις δραστηριότητες όλων των τμημάτων.  
Μετά μοιράστηκε σε κάθε τμήμα ατομική βασιλόπιτα για κάθε ποδοσφαιριστή, στους τυχερούς του κάθε τμήματος δόθηκαν δώρα με ανάλογες δωροεπιταγές από καταστήματα αθλητικών ειδών της Βέροιας ´´SPOT TEAM´´  και ´´SARAFIS´´.
                
Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ :

ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ PANINI ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΚΑΙ ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Κ. ΓΕΡΟΥΛΙΔΗ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΓΩΝΑ Κ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΣΟΥΚΙΟΥΡΟΓΛΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ, ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου