Σάββατο, 3 Μαρτίου 2018

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

Ολοκληρώθηκε  η 12η αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος ΕΠΣ Ημαθίας το πρωί του Σαββάτου 3/3/2018 και ο Αγροτικός Αστέρας αγωνίστηκε με την αντίστοιχη ομάδα του Αχιλλέα Νάουσας, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας και αναδείχθηκε νικητής με σκορ 8 - 0.
Η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα μπήκε πολύ καλά στην αναμέτρηση είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε  όλη τη διάρκεια της αναμέτρηση  με πολλές φάσεις στην αντίπαλη περιοχή και δε συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση από τη φιλοξενούμενη ομάδα.
Με την έναρξη του αγώνα η ομάδα του Κώστα Μουρτζίλα πίεσε αρκετά την ομάδα του Αχιλλέα , έχασε πολλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ και με  πολύ καλές επιθετικές ενέργειες σημείωσε τρία τέρματα, κάνοντας το 3 - 0 , που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με πρωτοβουλία και καλή κυκλοφορία της μπάλας για την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, αλλά τελείωσε ιδανικά τις ευκαιρίες που της δόθηκαν και με πολύ καλούς συνδυασμούς και  επιθετικές ενέργειες ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 8 - 0. 
Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να πετύχουν γκολ της τιμής αλλά για ένα ακόμη αγώνα ο τερματοφύλακας του Αγροτικού Αστέρα, αντέδρασε θετικά στο ψηλοκρεμαστό σουτ που δέχθηκε με εντυπωσιακή απόκρουση και κράτησε το 0 για την εστία του.
Η απόδοση της παιδικής ομάδας του Αγροτικού Αστέρα ήταν πολύ καλή, εκμεταλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε και δε συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Μουρτζίλας) : Χειμώνας, Δάμτσιος, Δαδόπουλος, Χασιώτης, Αμβροσιάδης, Λίβας Ε., Παπαγεωργίου, Πασβάνης, Καραγαβριηλίδης, Τσιάτσης, Βελιάδης αρχική ενδεκάδα και αγωνίσθηκαν οι : Παυλίδης , Μαστορόπουλος και Λίβας Α.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ (Δημήτρης Κοτζάμπασης): Μπαξεβάνος, Λαφάρας Ν., Παρίζας, Κεσίδης, Κοκούια, Ψηρίδης Χ., Λαφάρας Α., Στογιάννος, Ψηρίδης Β., Τσιαπραζής, Κοτζιάμπασης, αρχική ενδεκάδα και αγωνίσθηκε ο Μαλιασάς.


Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Παζαρτζικλής Γρ. με τους υπό δοκιμή βοηθούς Τσιούγγαρη Α. και Τσούκα Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου