Κυριακή, 4 Μαρτίου 2018

ΚΛΗΣΗ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ τα ονόματα των ποδοσφαιριστριών που  καλούνται  από τον Ομοσπονδιακό Προπονητή, προκειμένου να συμμετέχουν στις προπονήσεις προεπιλογής στην Εθνική Ομάδα Κορασίδων, στις 11 Μαρτίου 2018 και ώρα 11:00 στο γήπεδο του ΤΕΦΑΑ στη Μίκρα Θεσσαλονίκης.
Από τη γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, που συνεχίζει τις επιτυχίες σε συλλογικό αλλά και ατομικό επίπεδο, θα συμμετέχουν τρεις παίκτριες Μπαξεβάνου Ολίνα, Τσεχελίδου Δέσποινα και Τσιοχάρη Μαργαρίτα , γεννηθέντες το 2003.
Η κλήση συμμετοχής των τριών κοριτσιών στην Εθνική ομάδα Κορασίδων είναι η επιβράβευση των κόπων και των προσπαθειών τους όλα αυτά τα χρόνια, που αγωνίζονται επάξια με τη φανέλα του Αγροτικού Αστέρα, στα Εθνικά πρωταθλήματα γυναικών. 
Ιδαίτερα χαρούμενος ο προπονητής της γυναικείας ομάδας Γιάννης Γιάννος με την κλήση των τριών κοριτσιών και τις ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Ο Αγροτικός Αστέρας με τη σειρά του εύχεται στις παίκτριες  της γυναικείας ομάδας πολλές επιτυχίες και άξια εκπροσώπηση στην Εθνική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου