Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΟΜΑΔΩΝ ΑΝΔΡΩΝ - ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το απόγευμα της Μ. Παρασκευής 6/4/2018 ο φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ανδρών και παλαιμάχων του Αγροτικού Αστέρα στο γήπεδο της Αγ. Βαρβάρας. 
Ο  καιρός και ο αγωνιστικός χώρος ιδανικός για ποδόσφαιρο, αλλά η μεγάλη συμμετοχή των παικτών βοήθησαν στην διεξαγωγή ενός πολύ θεαματικού αγώνα με πολλές φάσεις στις δύο περιοχές.
Η ομάδα των ανδρών μπήκε δυνατά στον αγώνα αλλά οι παλαίμαχοι προηγήθηκαν στο σκορ. Οι νέοι όμως δεν το έβαλαν κάτω και κατάφεραν να ανατρέψουν το αποτέλεσμα και να προηγηθούν στο ημίχρονο με 3 – 1.
Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε θεαματική ανάκαμψη των παλαιμάχων που κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα αλλά και να προηγηθούν ξανά στο σκορ με 3 – 4.
Μετά την ανατροπή  αντέδρασαν άμεσα οι πιτσιρικάδες του Αστέρα και πριν τη λήξη ισοφάρισαν με το αποτέλεσμα να βρίσκει τις δυο ομάδες ισόπαλες με 4 – 4, αφήνοντας παράλληλα ανάμεικτα συναισθήματα  και στις δυο ομάδες που ήθελαν τη νίκη          
Όλοι οι παίκτες αντάλλαξαν ευχές μεταξύ τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους για διαγωνισμό μπύρας και κρέατος την ημέρα διεξαγωγής του τελικού του Champion’s League σε τόπο που θα οριστεί στο προσεχές χρονικό διάστημα καθώς και για τον επόμενο αγώνα που θα διεξαχθεί την επόμενη χρονιά την ίδια μέρα, Μ. Παρασκευή.  
Η Διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα ευχαριστεί όλους τους παίκτες, προπονητές και διαιτητές για τη συμμετοχή τους στον τελευταίο αγώνα των ανδρικών ομάδων.  
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου